piatok 25. januára 2008

Školský poriadok

ŠKOLSKÝ PORIADOK

1. Študenti sú povinní zabezpečiť si veci, ktoré im prídu na zozname vecí do Mysterionu.

2. Mysterion tvoria štyri fakulty: Jednorožec, Fénix, Bazilisk a Kentaur. O rozdelení študentov rozhoduje Triediaci klobúk.

3. Body môžu pridávať a odoberať všetci zamestnanci Mysterionu, zapíšu to do zapísnice a musia aj udať dôvod, prečo to urobili.

4. Štúdium na Mysterione trvá sedem rokov. Študenti môžu byť vylúčený a ich prútik bude zlomený.

5. Je zakázané nadávať, spamovať a písať len VEĽKÝMI PÍSMENAMI.

6. Študenti aj profesori musia akceptovať to, kde môžu vojsť a kde nie! Mladší študenti napríklad majú prísny zákaz vstúpiť do zborovne, profesori zas do fakultných klubovní (ak nie sú vedúcimi fakulty)!

7. Vstup do klubovní, Veľkej Siene, Zborovne a ďaľších miestností je pod heslom! Tieto heslá sa každé prázdniny budú meniť! O zmene budete informovaní.

8. Nikto sa nemôže vyvyšovať nad druhého, na základe, že má viac skúseností, alebo že je vo vyššom ročníku.

9. Je zakázané na Mysterione vystupovať pod menom niekoho iného! Dá sa to zistiť podľa IP adresy! Preto, sa nás nesnažte oblafnúť!

10. Snažte sa dodržiavať RPG! Za super RPG môžete niečo získať! Ak budete zámerne porušovať RPG, odobereme vám niečo z ášho majetku...

11. Žiaci musia akceptovať určitú autoritu profesorov a prefektov! Nesmú sa k ním správať drzo a neslušne, inak ich čaká trest stanovený vedúcim fakulty a strhnutie bodov. Prefekt a zamestnanci sa ale nemôžu vyvyšovať nad žiakov.

12. Ak niekto navrhne zmeniť, pridať, alebo zmazať pravidlo zo šk. poriadku, so súhlasom riaditeľa bude vytvorený prieskum a ak aspoň polovica hlasujúcich bude za, tento návrh sa uskutoční.

13. Ak akékoľvek pravidlo zo školského poriadku, žiak, profesor, či kvalifikovaný čarodejník poruší viac ako štyrikrát, je vylúčený, no po rozhodnutí riaditeľa školy.

14. Riaditeľ školy, môže kedykoľvek školský poriadok zmeniť.

Žiadne komentáre: